Ollu tässä vähän jämähtäneenä telkkariin joten ei oo kerinny kirjottaan!!

Juhlista nyt ei sit löytyny yhtään kuvaa mut hauskaa oli meitä oli tossa pihassa mun lisäks neljä muuta suomalaista ja muutama ja vaimon veli muksuineen vaimolla oli sit parin suomalaisen tyttöystävät kaverina...
Ruokaa oli riittävästi ite tein sänwitsejä ja vaimo teki friteerattua kanaa ja tais olla jotain grillattuja katkarapuja...
Kossua tosiaan sain pullon pojilta ja sit saatiin viä vaimon kanssa kirjekuori joka sisälsi vähän rahhoo se oli kiva yllätys ja lähdettiin sit viä illan päätteeks keilaan kosan keilahalliin josta viellä siirryttiin zolid diskoon juomaan wiskiä!!!!

Eilen jouduin koemaistajaks  ravintelliin ku aapo opetti siä pitzan vääntöö (sävelsi siis jonkun näköstä lättyä) joista tuli yllättävän maukkaita ja taas uppos sit wiski leka huiviin siinä päivän mittaan!!
Kuvassa pääkokki!!!
511652.jpg
Ja viä kuva pitzasta!!!
512017.jpg
Tänään alkaa sitten uusvuosi täällä thaimaassa eli songkran ja kestää johki ens maanantaihin tai tiistaihin asti saa nähä!!!!
Tarkottaen sitä että kaikki heitteleevettä kaikkien päälle ja juo kokoajan viime vuodelta yks kuva tähän valaseen mitä on luvassa seuraavat muutaman päivää koko thaimaassa!!!!
(Kuva tulee myöhemmin ku ei meinaa ladata)
Harmittaa vaan että lämpötila oli viä ennen songkrania 40c ja nyt pudonnu 29-30 asteeseen voi tulla pian kipeeks ku tua märkänä ajelee mopolla!!!

Nyt lähden johonki syömään kauhee nälkä!!!

-Jatu-