Eli lähettiin käymään siä resortilla ja oli kyllä komee paikka viivyttiin siä muutama tunti uimaan ei kehdannu mennä ku porukka teki töitä siä ja paikka ei oo auki viä!!!
Siinä käveli yks ukko ohi ja sillä oli kotkan poikanen mukana jonka se lykkäs mun syliin
419371.jpgKuvassa kotka mun sylissä!!!
Vaimo veteli nuudelia välipalaks ku istuskeltiin altaalla.....
419373.jpg
Sitten viä kuvaa altaalta katottuna respalle päin
419372.jpg
Komee paikka voin suoitella jos kukaan khon kaeniin eksyy paikka on heti lentokentän ulkopuolella vasemmalla puolen katua ja huoneet oli aivan luksusta!!!!!!!!

Käytiin viä unossa syömään spagettia ennen kotiin menoo... Kotiin kun ajettiin alko näkyyn niin mustaa pilvee et en oo ikinä nähny ja oon parit aika kovat myrskyt nähny täällä mut ne oli pientä tän rinnalla!!!
Torilla jus kerittiin ostaa ruokaa ku alko ripottaan vettä ja kotiin ku päästiin ei enää meinannu mopolla pysyä pystyssä!!
Äkkiä kaikki irto kama sisään ja katteleen ku salamat vilkku ku disko valot meinas näkö lähtee ja kuulo siihen jyrinään huh huh....
Koirat meni ihan sekasin ja oli pakko päästää ne sisään suojaan.... Katto ei vuotanu ku kahesta kohta ja niihin vadit alle sähköt poikki melki heti ja ei tietty ollu kynttilöitä eli ajoissa ennen ysiä nukkuun ku ei ollu mitään tekemistä....
Aamulla lähin sevenistä hakeen röökiä ja attelin ku puolet kyläläisistä keräili kattojaan pitkin peltoja eili oli aika normi myrsky täälläpäin mut kovin mitä oon nähny ja oli nykissäki kuitenki hurrikaani ku siä asuttiin!!!

-Jatu-