Eilen oli kaikin puolin tosi mukava päivä,vietiin vaimon veljen plikka ice uimaan resortille lähelle lentokenttää!!!
Oli taas niin lämmin päiväkin että kun joutu telmiin icen kanssa altaassa koko päivän ni meinas palaa hartiat ja otta totaalisesti vaikka aikasemmin ku ollaan tuomon kanssa pompoteltu siä ei oo ollu mitään onkelmia vähän on kuivan olonen selkä mut ei hätää!!!
Tässä ice polskuttelemassa....
493238.jpg
Siellä sit syötiin ja juotiin koko päivä ja rahaa palo aika kivasti reilu 700b eli joku 14€ se vähän otti päähän et ne on menny nostaan uimisen hinnan 50bsta 100biin mut ei voi mitään se on niin hieno paikka et joutuu silti käymään!!!!
Toinen kuva viä!!!!
493246.jpg
Siittä sitten myrsky tuulen saattelemina ajettiin kotiin päin oli siis taas kunnon tuuli aurinko varjot lensi altaalla ilmaan ja meinas siinä jotain porukkaa sattuakki ku 1 ensi altaaseen niitten päälle.
Eli siis palataas taas missä olin kotio mentiin ruokkiin koirat jokka oliki jo aika nälkäsen olosia johtuen et ei taas meinannu aamulla ruoka maistua siellä ne odotti jo meitä nälkäsinä...
493247.jpg
Ruuan odotusta hahaha!!!

Sit lähettiin hakeen ice viä mukaan kaupunki reissulle se ei ollu ikinä ennen käyny kaupungilla ilta aikaan ja ihmeteltävää riitti on nimittäin sellanen valomeri täälläkin joissain osissa cityä..
Painuttiin unoon vetään pitzaa naamaan ja siitä edelleen ilta markinoille siä kieputtiin hetki ja tarttu mukaan icelle joku hiustsydeemi ja mulle 6 dvdtä 10€ hintaan. Ne on 100b kipale ja jos ostaa 5 ni saa 1 ilmaseks sieltä löyty myös jo ghost rider leffa joka just käytiin padiksella kattoon ja on ollu just ensi illassa eli aitoja kopioita myyvät!!!!
Eipä taas muuta tuntuu olevan vähän viileempi päivä tänään onneks mut saa nähä voi se viä muuttua!!!

-Jatu-